Termomineral içeren termal suyu

Termomineral içeren termal suyu romatizmal hastalıklardan eklem hastalıklarına kadar birçok alanda tedavi unsuru olarak kullanılıyor.
Kış tatilinizi birbirinden güzel termal otellerde geçirmek ister misiniz?
Tatilde sağlık arayanlar için en ideal seçenek olan termal oteller şifalı suları, farklı yöntemleri ve tedavi merkezleriyle birçok hastalığın tedavisi için alternatifler sunuyor.

Termal Otelin Adı: Dündar Termal Villaları
Termal Otelin Yıldız Sayısı:
Bulunduğu Yer: Afyon – Merkez
Otel Hakkında: Dündar Termal Vilları butik otel rahatlığıyla hizmet sunmaktadır. Termal tatilin en önemli özelliği dinlenme ve tedavi olduğu düşünülürse butik termal villalar tam size göre. 5 yıldızlı otel konforu hizmeti verilen Dündar Termal Villaları fizik tedavi ve rehabilitasyon ile kaplıca tedavilerinin buluştuğu özel Korel fizik tedavi ve rehabilitasyon dal merkezine sadece 50 metre uzaklıkta bulunmaktadır.
 
Termal Otelin Adı: Pam Termal Otel
Termal Otelin Yıldız Sayısı:
Bulunduğu Yer: Pamukkale – DENİZLİ
Otel Hakkında: Denizli ili Pamukkale Karahayıt bölgesinde ormanla kaplı dağların eteğinde yer alan Pam Termal Otel kırmızı suyu ile ünlüdür. Termal Tesisin içinden çıkan termal kaynak suyu, oluşturduğu çok güzel kırmızı travertenler ve termal havuzlar herkesi hayran bırakmaktadır. Tesis 8 blok halinde 236 odalıdır ve 490 yatak kapasitelidir. Bloklar birbirine ve kür merkezine bağlantılı bir şekilde yapılmıştır.














Termal Otelin Adı: Göbel Kaplıcaları Termal Tesisleri
Termal Otelin Yıldız Sayısı:
Bulunduğu Yer: Göbel – Tavşanlı – Kütahya
Otel Hakkında: Küyahya’nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Göbel Kaplıcaları Termal Tesislerinde 34 adet lojman bulunmaktadır. Tesis bünyesindeki lojmanlar yarım pansiyon olarak hizmet vermektedir. Termal Turizm alanı olarak ilan edilen termal tesislerde klinik tedavi özelliği ile ön plana çıkmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

About this blog